DVB-T Blog

Hadd kövesse más is a digitális fölfelszíni sugárzás történetét, no meg azt, ahogy ezt próbálom használatba venni.

Friss topikok

  • ▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: "mennyen", meg "set top boksz" ajjaj (2015.10.10. 13:35) A DVB-T az nem DVB-C
  • MorGorilla: Kedves Katalin! A résbe egy Conax rendszerű CI modul kell és abba kell ugyanazt a chipkártyát beh... (2015.08.11. 14:10) Ami a tévékből hiányzik a MinDig TV Extrához
  • Adani: Sztem még sokáig nem lesz leállítva az analóg rádióadás (FM sávon legalábbis), több okból is. Ho... (2014.01.03. 23:44) Senkinek sem kell a digitális rádió?
  • Adani: Leadtek USB-s DVB-T és analóg hibrid vevővel erősítős szobaantennával simán jön a 7 ingyenes csato... (2014.01.03. 23:33) Nálatok jó már a DVB-T szobaantenna?
  • Penetrator: Sőt, ha az országnál nem Magyarországot, hanem mondjuk, Németországot választjuk, akkor elő jön eg... (2012.07.09. 12:58) Panasonic TX-L32C20

Linkblog

Nem csak csóróhitel van DVB-T-hez

2010.02.04. 17:50 :: ZimiOmega

Nem csak a kis keresetű, de a valamivel fizetőképesebb rétegek számára is létezik kedvező hitellehetőség, hogy egy DVB-T set top box vevőegység beszerzésével hirtelen átálljanak a térerő digitális oldalára.

 

(Rendeltetése: meghitelveszi, hazaviszi, sima vagy HDTV-re no meg antennára rádugja és nézi a Téli Olimpiát. Sört saját maga szerez be és kulturáltan szórakozik.)

 

Akciósan, február végéig él a lehetőség.

 

Február 1-től a MediaMarkt üzleteiben, az országban 17 helyen hitel akció indult a Téli Olimpia kapcsán, ennek keretében 0%-os THM értékkel vásárolható meg a Technisat HDT4 dekóder, önerő nélkül is. Az 5 hónapos futamidő alatt a havi törlesztőrészlet 6000 Ft, ami egy pluszban lévő háztartás számára nem olyan nagy kihívás (az más kérdés, hogy hány ilyen lehet vajon Magyarországon?).

 

Nem nehéz megfelelni az ügyféllel szemben támasztott követelményeknek, hazai lakhelyű, felnőtt, rendszeres jövedelemmel rendelkező arcok vehetik fel a hitelt. Ha valakinek már lenne szép nagy tévéje (gondolom az is hitelből) és szeretne hozzá még egy kis hitelt, hogy HD-ben élvezhesse az Olimpiát, akkor hajrá.

 

 

Nem lehet akármit venni a pénzért, csak a Technisat HDT4 elérhető és csak a MediaMarkt üzletekben. A készülék a MinDig TV program egyik ajánlott lejátszója, abszolút semmi baj vele, ismeri az MPEG-4 AVC adást, HD-ben is kiadja, tettek rá HDMI és Scart kimeneteket is és magyar nyelvű menüje van. Komoly német szakemberek fejlesztették, médialejátszós és felvevős extrákat nem tud, viszont fogadja a Terra+ kártyát, úgyhogy hajrá kódolt DVB-T, jöjjön az ATV és a HírTV a kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében. :)

 

Ha valaki ilyen-olyan tapasztalatokkal bírna a TechniSat HDT4-et illetően, akkor árasszon már el információ özönnel, hadd közöljem itt le sebtiben, hogy milyen az.

 

Szólj hozzá!

Címkék: tévé top box hdmi set mpeg 4 dvb t scart hd ready dekóder

A bejegyzés trackback címe:

https://dvb-t.blog.hu/api/trackback/id/tr671729814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása