DVB-T Blog

Hadd kövesse más is a digitális fölfelszíni sugárzás történetét, no meg azt, ahogy ezt próbálom használatba venni.

Friss topikok

  • ▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: "mennyen", meg "set top boksz" ajjaj (2015.10.10. 13:35) A DVB-T az nem DVB-C
  • MorGorilla: Kedves Katalin! A résbe egy Conax rendszerű CI modul kell és abba kell ugyanazt a chipkártyát beh... (2015.08.11. 14:10) Ami a tévékből hiányzik a MinDig TV Extrához
  • Adani: Sztem még sokáig nem lesz leállítva az analóg rádióadás (FM sávon legalábbis), több okból is. Ho... (2014.01.03. 23:44) Senkinek sem kell a digitális rádió?
  • Adani: Leadtek USB-s DVB-T és analóg hibrid vevővel erősítős szobaantennával simán jön a 7 ingyenes csato... (2014.01.03. 23:33) Nálatok jó már a DVB-T szobaantenna?
  • Penetrator: Sőt, ha az országnál nem Magyarországot, hanem mondjuk, Németországot választjuk, akkor elő jön eg... (2012.07.09. 12:58) Panasonic TX-L32C20

Linkblog

2010-ben is ingyen dekóder, de legalábbis hitel szinte bárkinek

2010.02.03. 13:45 :: ZimiOmega

Tavaly is volt minimálbérhez igazított hitel a digitális átállás elősegítésére és idén is lesz.

A Credigen Bankkal született megállapodás keretében a BestByte üzletekben igen kedvező, 16,42%-os THM-el vásárolhatók forint alapú hitelre MinDig TV eszközök. Ebben a konstrukcióban a minibálbér 1%-hoz kötött törlesztőrészlettel (735 Ft) és 5 éves futamidővel számolhat a vásárló. Ez lehetővé teszi, hogy a szerény anyagi lehetőségekkel rendelkezők is felkészüljenek a digitális átállásra. Többek között ezt tudhattam meg az Antenna Hungária tegnapi sajtóján.

 

Ha belegondolunk, hogy egy hónapban ennek többszörösét költik igen sokan mondjuk cigarettára, akkor nem tűnik nagy összegnek, persze van akin sajnos ez sem segít :(. Ha viszont akad olyan, aki most fizet akár 1000 forintot valamilyen műholdas, kábeltévés cuccért, akkor neki – antenna birtokában – egyenesen megtakarítást jelent felvenni ezt a hitelt, hiszen többet spórol a kábeltévén, mint amit a beltéri egység hitelére költ. Ha az antennát szereltetni kell, akkor is megéri az átállás, ha a 15-20000 forintot elő tudja valahonnan teremteni.

A lehetőséget persze hirdetik tévében, üzletekben is.

 

A szóban forgó konstrukció egy forint alapú a hitel, azaz a svájci frank mehet a francba, szorgos népünk győzni fog!) :) (Na, melyik filmben mondták ezt? Várom a kommenteket.) Ha a lejáratig eljövend esetleg az euró, azt meg kikalapálják valahogy, de ahogy most kinézünk, az még több, mint 5 év.

 

Magam egy bizonyos csatorna miatt nem mondom még le a kábeltévét, na meg azért, mert kötődik a tévé és az internet előfizetés egymáshoz és így még éppen megéri. Ha másutt laknék és külön csatornán-cégen jönne a két dolog, akkor már rég elhagytam volna a fizetős vonalat. Konkrétan, ha DVB-T-n lenne Viasat 3, na de hát még analóg földfelszínin sincs...

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv ingyen átállás hitel digitális top mindig box set dvb t

A bejegyzés trackback címe:

https://dvb-t.blog.hu/api/trackback/id/tr681725346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása